Načini plaćanja:

 

Proizvode kupljene na portalu www.protehnicom.rs možete platiti na sledeće načine :

 

1. Pouzećem – Proizvod ili proizvode dostavljene na željenu adresu, možete platiti lično kuriru, prilikom ličnog preuzimanja.


2. Plaćanjem putem računa virmanskom uplatnicom – Porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun naše firme (uplatom putem virmanske uplatnice u bilo kojoj banci ili pošti ili putem elektronskog bankarstva). Porudžbinu ovim putem možete platiti bilo da kupujete kao fizičko ili pravno lice. Važno je samo da prilikom porudžbine proizvoda naglasite da plaćanje obavljate putem virmana i poslaćemo Vam povratni mejl sa predračunom za plaćanje. Nakon što evidentiramo uplatu, poručenu robu šaljemo na navedenu adresu.


Cene isporuke proizvoda:

 

Za porudžbine čija cena prevazilazi 15.000 dinara, bez obzira na masu proizvoda i mesto dostave, dostava je besplatna.

Za sve porudžbine u vrednosti manjoj od 15.000 dinara cena isporuke je fiksna, bez obzira na mesto dostave i iznosi 300 dinara, ne računajući gabaritne proizvode čija masa prevazilazi 10 kg poput bele tehnike, TV aparata i slično. Za pomenute proizvode čija masa prevazilazi 10 kg, cena isporuke je 990 dinara.

Prilikom svake porudžbine, u Vašoj korpi možete videti kalkulaciju cene isporuke za proizvod koji ste ubacili u korpu, odnosno poručili.

Isporuka proizvoda se plaća direktno kuriru gotovoinom, prilikom preuzimanja pošiljke.