O nama

 

Trudeći se da na brz i jednostavan način po atraktivnim cenama, našim cenjenim kupcima omogućimo kupovinu proizvoda iz sfere alata, kućne tehnike i opreme za poslovanje na brz pouzdan i jednostavan način, naše dugogodišnje iskustvo u trgovini preneli smo na internet kao najmasovniji medij današnjice.

Internet prodavnica protehnicom.rs posluje u sastavu preduzeća PROTEHNICOM GROUP DOO.

Atraktivne cene, sigurnost prilikom kupovine, pozitivna i pravovremena komunikacija sa kupcima, osnovni su zadaci kojima se rukovodimo u poslovanju.

Sa ciljem da kupcima maksimalno olakšamo kupovinu i što više približimo informacije o proizvodu koji ih zanimaju, celokupan  asortiman proizvoda razvrstali smo u kategorije i podkategorije za što jednostavniji pregled, sa jasnim opisima proizvoda i fotografijama koje prate iste.


Podaci o preduzeću:


PROTEHNICOM GROUP DOO

Adresa sedišta: Jurija Garagarina 231/328 (adresa sedišta preduzeća nije prodajno mesto gde biste robu mogli pogledati, sva roba se isporučuje direktno iz Magacina kurirskom službom na Vašu adresu, lično preuzimanje robe je moguće po dogovoru uz prethodnu uplatu robe na naš poslovni račun).

Šifra delatnosti: 4791 Trgovina na malo putem pošte ili interneta

Matični broj: 21643360

Poreski broj (PIB): 112291088

Kontakt telefon: 061 24 70 945

Web adresa: www.protehnicom.rs

E-mail: prodaja@protehnicom.rs