O nama

 

Trudeći se da na brz i jednostavan način po atraktivnim cenama, našim cenjenim kupcima omogućimo kupovinu proizvoda širokog asortimana od računara i računarske opreme, kućne tehnike, alata, igračaka i opreme za poslovanje na brz pouzdan i jednostavan način, naše dugogodišnje iskustvo u trgovini preneli smo na internet kao najmasovniji medij današnjice.

Internet prodavnica protehnicom.rs posluje u sastavu preduzeća PROTEHNICOM GROUP DOO.

Atraktivne cene, stalne akcije, širok asortiman proizvoda, sigurnost prilikom kupovine, redovno ažuriranje dostupnih proizvoda na lageru, pozitivna i pravovremena komunikacija sa kupcima, osnovni su zadaci kojima se rukovodimo u poslovanju.

Sa ciljem da kupcima maksimalno olakšamo kupovinu i što više približimo informacije o proizvodu koji ih zanimaju, celokupan  asortiman proizvoda razvrstali smo u kategorije i podkategorije za što jednostavniji pregled, sa jasnim opisima proizvoda i fotografijama koje prate iste.

Kupujući proizvode putem naše internet prodavnice, štedite vreme i novac, dobijate punu sigurnost prilikom kupovine i priključujete se saradnji sa pouzdanim partnerom, okrenutom kupcu i njegovim potrebama, kada je reč o kupovini alata, tehnike, računara i PC komponenti.


Podaci o preduzeću:


PROTEHNICOM GROUP DOO

Adresa sedišta: Jurija Garagarina 231/328 (nije prodajno mesto)

Šifra delatnosti: 4791 Trgovina na malo putem pošte ili interneta

Matični broj: 21643360

Poreski broj (PIB): 112291088

Kontakt telefon: 061 24 70 945

Web adresa: www.protehnicom.rs

E-mail: prodaja@protehnicom.rs