Uslovi isporuke proizvoda:


Gde se vrši isporuka proizvoda?

 

Naručene artikle isporučujemo putem kurirskih službi sa kojima naša kompanija ostvaruje saradnju. Proizvode isporučujemo u svim mestima na teritoriji Republike Srbije u kojima postoji mogućnost isporuke.

 

Rok isporuke proizvoda:

 

Nakon uspešno obavljenog procesa naručivanja proizvoda putem portala, e-mail-a ili telefona, na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom poručivanja, dobićete potvrdu da je Vaša porudžbina uspešno registrovana. Proizvod će putem kurirske službe biti dostavljen na Vašu adresu koju ste naveli prilikom poručivanja. Uobičajeni rok dostave je 2 radna dana, a najduži 5 radnih dana. Rok dostave je apsolutna politika kurirske službe i PROTEHNICOM FROUP DOO na istu nema uticaj, s tim što ćemo uvek u granicama naših mogućnosti apelovati na kurirsku službu da Vaš proizvod bude dostavljen što je pre moguće.

 

Preuzimanje pošiljke:

 

Kurirske službe dostavljaju pošiljke u periodu od 8-19h i veoma je važno da obezbedite da u tom periodu na adresi na koju se roba dostavlja, bude osoba koja će moći da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke, apelujemo da vizuelno pregledate pakovanje kako biste ustanovili da proizvod nije u oštećenom stanju. Ukoliko je pošiljka  bez oštećenja, slobodno možete potpisati prijem proizvoda (adresnicu) i preuzeti proizvod.

Proizvod koji na sebi poseduje vidljiva oštećenja, nedostatak vitalnih delova, koji ne odgovara opisu ili karakteristikama navedenim na portalima etehno.rs i megaprodavnica.rs - ne treba da preuzimate. Oštećenja odmah prijavite kuriru, istovremeno obavezno obavestite i nas, kako bismo Vam što pre poslali zamenski proizvod. Svako oštećenje proizvoda, nedostatak delova ili neispravnost važno je da nam prijavite odmah, a najkasnije u roku od 24h od prijema robe. Napravite fotografiju oštećene ambalaže i proizvoda i istu nam pošaljite putem mejla: prodaja@protehnicom.rs  jer nakon što proteknu 24h od trenutka preuzimanja proizvoda, nećemo biti u mogućnosti da izvšimo prihvat reklamiranog proizvoda.

Ukoliko Vas kurir prilikom dostave ne pronađe na naznačenoj adresi, pozvaće Vas na broj telefona koji ste ostavili prilikom porudžbine radi dogovora o terminu ponovnog uručenja.

 

Cene isporuke proizvoda:

 

Za porudžbine čija cena prevazilazi 15.000 dinara, bez obzira na masu proizvoda i mesto dostave, dostava je besplatna.

Za sve porudžbine u vrednosti manjoj od 15.000 dinara cena isporuke je fiksna, bez obzira na mesto dostave i iznosi 300 dinara, ne računajući gabaritne proizvode čija masa prevazilazi 10 kg poput bele tehnike, TV aparata i slično. Za pomenute proizvode čija masa prevazilazi 10 kg, cena isporuke je 990 dinara.

Prilikom svake porudžbine, u Vašoj korpi možete kroz kalkulaciju troškova dostave videti cenu isporuke za proizvod koji ste ubacili u korpu, odnosno poručili.

Isporuka proizvoda se plaća direktno kuriru gotovinom, prilikom preuzimanja pošiljke.