Zaštita privatnosti i sigurnost


Kompanija PROTEHNICOM GROUP DOO strogo vodi računa o zaštiti privatnosti svojih kupaca i korisnika naših internet prodavnica. U tom pogledu, koristimo šifrovani SSL protokol, standard koji omogućava da lični podaci koje korisnik ostavlja na našem portalu budu u potpunosti sigurni i zaštićeni od vidljivosti i zloupotrebe trećih lica.

Obavezujemo se da prikupljene podatke o korisniku dobijene kroz proces registracije na naš portal poput adrese, e-mail-a, broja telefona i svih ostalih podataka, nećemo ni po jednom osnovu prosleđivati drugim fizičkim ili pravnim licima, te da ćemo u potpunosti poštovati privatnost kupca. Navedeni podaci koje dobijamo od strane korisnika prilikom naručivanja proizvoda potrebni su nam kako bismo zadovoljili minimum neophodnih informacija o kupcu, bez kojih proces kupovine proizvoda putem naših internet prodavnica, ne bi bio moguć.

Sve poslovne aktivnosti koje obavljaju naši portali, u potpunosti su usklađene sa zakonima Republike Srbije.

Pre svakog unošenja proizvoda u naš prodajni asortiman, proveravamo tačnost informacija o proizvodima, trudeći se tako da na verodostojan način prikažemo celokupnu paletu proizvoda koju posedujemo sa tačnim informacijama, opisima i fotografijama, iako ne možemo u potpunosti garantovati za tačnost svih podataka. Takođe, trudimo se da na portalima uvek prikažemo ažurnu informaciju o trenutnoj dostupnosti proizvoda na sajtu.

Celokupan sadržaj internet prodavnice protehnicom.rs, kao što su logo, tekstovi, baneri, informacije, fotografije i svi drugi elementi koji se pojavljuju na našim portalima, predstavljaju vlasništvo kompanije PROTEHNICOM GROUP DOO ili njenih komitenata, pa se u skladu s tim ne mogu koristiti bez prethodne saglasnosti iste. Zadržavamo pravo na promenu informacija i cena prikazanih na portalu, bez prethodne najave, a u skladu sa našom poslovnom politikom.

Obavezujemo se na poštovanje zakona o zaštiti potrošača u celosti.