Šifra proizvoda: 6934177722028
Dostupnost: Na stanju
9.100 din. 10.990 din.
Ukupno cena sa PDV-om: 9.100 din.

Mi bežična spoljnja sigurnosna kamera se instalira bez žica, a uparivanje se vrši u 3 koraka. Snimite više područja sa širokim uglom od 130° i pogledajte šta se dešava oko vaše kuće u 1080p visokoj rezoluciji. Sa WDR tehnologijom i velikim otvorom blende F2.1, kamera može snimiti jasne detaljne slike čak i u mraku i pri lošem pozadinskom osvetljenju.
Jedan unutrašnji prijemnik (dolazi u pakovanju) podržava do 4 spoljašnje kamere. Četiri kamere koje snimaju istovremeno, snimaju bez mrtvih tačaka, tako da možete snimati svaki ugao oko kuće. Možete istovremeno da proverite slike četiri kamere na svom pametnom telefonu, a možete i da dodirnete jednu sliku da biste proverili detalje, pazeći na svoju kuću sa bilo kog mesta. Unutrašnji prijemnik može da skladišti snimke putem lokalne TF kartice, USB-a ili trodnevnog rolling skladišta na cloud-u.  
Kamera ima IP65 standard otpornosti na prašinu i vodu. Stabilna je i pouzdana pri velikom opsegu temperatura, tako čuvajući vašu kuću tokom čitave godine.  
Dizajnirana je protiv krađe, a u slučaju sumnjivih aktivnosti, kamera šalje upozorenje u realnom vremenu na vaš telefon.

Napišite Vaš komentar

Note: HTML nije preveden!